Aan de slag

Mijn Thuis woonadviseurs
Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek over uw woonsituatie of heeft u hulp nodig bij het invullen van de Gelderse Huistest? Geen probleem. Neem dan contact op met de Welzijnslijn van Welcom via telefoonnummer 0316 - 292 828. Dan komt er een woonadviseur bij u langs. Tijdens het bezoek helpt hij of zij u bij het invullen van de Gelderse Huistest. De test levert binnen enkele weken een persoonlijk woonadvies op. De woonadviseur kan precies vertellen waar u terecht kunt met vragen over dit advies of de uitvoering van oplossingen.

Mijn Thuis ondernemers
Misschien komt naar voren dat u een aantal aanpassingen in huis zou kunnen doorvoeren. Handig om te weten is dat veel aanpassingen vrij eenvoudig zelf aan te brengen zijn. Voor een aantal toepassingen is specialistische kennis noodzakelijk. Gespecialiseerde bedrijven zijn bekend met Thuis in Montferland. Zij kunnen u van een advies op maat voorzien en op uw verzoek de aanpassingen voor u realiseren.

Bent u huurder van een woning? Vraag dan, voordat u uw woning aanpast, advies aan uw verhuurder. Deze kan u ook informeren over de algemene spelregels die gelden voor het aanpassen van een huurwoning.