Hoe doen anderen het?

Mijn Thuis is voor iedereen!
Voor senioren, ouders, kinderen, kleinkinderen, partners, mantelzorgers, familie, vrienden, buren en professionals… 

  • die willen weten of hun woning of die van een naaste toe is aan verandering
  • die veranderingen in huis overwegen, voor extra gemak nu of in de toekomst
  • die thuis graag handige aanpassingen willen doorvoeren
  • die willen weten waar ze op moeten letten bij een verbouwing
  • die iemand kennen waar een aanpassing in de woning wenselijk isMientje Mulling (Dorpsbelang Kilder), Kilder
“Acht jaar geleden gingen we onze woning verbouwen. Ik heb meteen besloten om een aantal praktische aanpassingen door te voeren om ook in de toekomst hier langer te kunnen blijven wonen. Ik ben namelijk al 69. We hebben van alles opgepakt: een badkamer op de begane grond, bredere deuren, een hoger toilet, laden in de keuken, geen drempels. Ik ben er best trots op.”

 Ad & Ria Rats, ‘s-Heerenberg 
We wonen in een heerlijk huis in het centrum van ’s-Heerenberg en willen hier voorlopig blijven wonen. Op dit moment hebben we nog geen aanpassingen in huis gedaan, maar het wordt wel steeds vaker een gespreksonderwerp in huis. Dankzij de informatie over Mijn Thuis krijgen we een perfect overzicht van de vele mogelijkheden, zodat we nog lang van ons huis kunnen blijven genieten.’

 

Willemijn de Jong, Beek
“Doordat ik MS heb, ben ik slecht ter been. Gelukkig staat mijn man altijd voor me klaar en woont mijn dochter om de hoek. Mocht er toch iets gebeuren als ik alleen ben, dan heb ik gelukkig een persoonsalarmeringssysteem in huis. Er gaat dan een hulpoproep naar mijn man, dochter en als zij niet te bereiken zijn naar mijn buren. Dat geeft me wel zo’n veilig gevoel.”